REGISTRACIJA
Podatki na tej spletni strani so namenjeni registraciji za vpis v evidenco oseb, ki dajejo embalažo v promet. Kot registriran uporabnik boste lahko izpolnili in oddali letna poročila o embalaži in zelo lahkih plastičnih nosilnih vrečkah. V priporočenem pismu boste po pošti prejeli vpisno kodo za vpis v evidenco in letno poročanje. Letno poročilo boste oddali prvič za leto 2018 v letu 2019 do 31.3.2019. Če pošte s kodo ne boste prejeli v roku 30 dni od registracije, nam to sporočite na elektronski naslov embalaza.arso@gov.si, kjer navedite naziv in matično številko vašega podjetja ter vaše kontaktne podatke.

V polje spodaj vpišite desetmestno matično številko vašega podjetja in pritisnite gumb »Išči«. Nekateri podatki se bodo samodejno prenesli iz poslovnega registra (AJPES - ePRS) v spodnja polja. Obrazec dopolnite sami s kontaktnimi podatki. Če se podatki ne prenesejo iz ePRS, izpolnite vse podatke v spodaj navedena polja (* pomeni obvezen podatek).

S klikom na kvadratek pred besedilom »Nisem robot« potrjujete, da podatke vnašate sami, torej, da ne gre za zlonamerno izpolnjevanje podatkov s pomočjo robota.

Po vnosu podatkov, kliknite »Pošlji registracijske podatke«. Podatke lahko popravljate dokler ne zapustite spletne strani s klikom na »Zaključi in zapusti stran«.

Potrditev
Informacija
Podatki o podjetju in kontaktni podatki
Vrsta dejavnosti, ki se navezuje na ravnanje z embalažo:
Informacija