REGISTRACIJA
Z vnosom podatkov na tej spletni strani boste izvedli registracijo in s tem izrazili namero za sporočanje podatkov o embalaži in zelo lahkih plastičnih nosilnih vrečkah. V priporočenem pismu boste po pošti prejeli vpisno kodo za vpis v evidenco in letno poročanje. Letno poročilo boste oddali prvič za leto 2018 v letu 2019 do 31.3.2019. Če pošte s kodo ne boste prejeli v roku 30 dni od registracije, nam to sporočite na elektronski naslov embalaza.arso@gov.si, kjer navedite naziv in matično številko vašega podjetja ter vaše kontaktne podatke.

V polje spodaj vpišite desetmestno matično številko vašega podjetja in pritisnite gumb »Išči«. Nekateri podatki se bodo samodejno prenesli iz poslovnega registra (AJPES - ePRS) v spodnja polja. Obrazec dopolnite sami s kontaktnimi podatki. Če se podatki ne prenesejo iz ePRS, izpolnite vse podatke v spodaj navedena polja (* pomeni obvezen podatek).

S klikom na kvadratek pred besedilom »Nisem robot« potrjujete, da podatke vnašate sami, torej, da ne gre za zlonamerno izpolnjevanje podatkov s pomočjo robota.

Po vnosu podatkov, kliknite »Potrdi registracijo«. Podatke lahko popravljate dokler ne zapustite spletne strani s klikom na »Zaključi in zapusti stran«.

Potrditev
Informacija
Podatki o podjetju in kontaktni podatki
Informacija
Potrditev
Če ste postopek izvedli pravilno po navodilih, ste se uspešno registrirali. V primeru uspešne registracije boste po pošti (priporočeno) prejeli kodo, s katero se boste vpisali v evidenco.