VPIS V EVIDENCO PROIZVAJALCEV, KI DAJEJO NA TRG V RS PLASTIČNE PROIZVODE ZA ENKRATNO UPORABO IN RIBOLOVNO ORODJE, KI VSEBUJE PLASTIKO
EVIDENCA PROIZVAJALCEV – PLASTIČNI PROIZVODI

Z vnosom podatkov v to aplikacijo boste vpisani v evidenco proizvajalcev (pravne osebe in samostojni podjetniki posamezniki s sedežem v RS) v skladu s 7. členom Uredbe o zmanjšanju vpliva nekaterih plastičnih proizvodov na okolje (Uradni list RS, št. 132/2022).

Za tuja podjetja vnaša podatke njihov pooblaščeni zastopnik. POMEMBNO! Pooblaščeni zastopnik NI uvoznik, generalni uvoznik, zastopnik ali generalni zastopnik za določeno znamko.

V belo polje vpišite 10-mestno matično številko vašega podjeta (slovenski proizvajalec ali pooblaščeni zastopnik za tuje podjetje) in pritisnite gumb »Išči«. Nekateri podatki se bodo samodejno prenesli iz Poslovnega registra Slovenije (AJPES - ePRS). Manjkajoče podatke vpišite sami. Sledite navodilom v aplikaciji.

Informacija
Podatki o proizvajalcu oz. pooblaščenemu zastopniku (za proizvajalca, ki je tuje podjetje)
V evidenco proizvajalcev – PLASTIČNI PROIZVODI se vpisujem, ker sem:
Vrste plastičnih proizvodov za enkratno uporabo in ribolovno orodje, ki vsebuje plastiko, ki jih dajete na trg v RS kot proizvajalec – slovensko podjetje.
Ob izbiri proizvoda se prikaže podroben opis proizvoda.:
Tuja podjetja
IDFirma - tuje podjetjeSedež - tuje podjetjeDržava sedeža - tuje podjetjeVrste plastičnih proizvodov za enkratno uporabo in ribolovno orodje, ki vsebuje plastiko, ki jih dajejo na trg v RSUrejanje
Vpisali niste še nobenega tujega podjetja.
Informacija
Vnos podatkov - tuje podjetje
Potrditev


Informacija
Informacija